Vårt instagramkonto har blivit hackat – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vårt instagramkonto har blivit hackat

Kanske följer du oss inte bara här på bloggen utan även på Instagram? Normalt sett är vi flitiga med att uppdatera det varje dag men de senaste dagarna har det varit knäpptyst från oss. Och det beror inte på att vi har haft fullt upp med att äta sill och dricka nubbe, utan för att vi sedan i torsdags lunch inte längre kommer in på vårt konto.

Vid 14 började vi plötsligt få massa varningsmeddelanden om att en okänd Samsung hade loggat in på vårt konto, och några minuter senare hade profilbilden bytts ut mot en okänd kvinna framför Eiffeltornet och vårt lösenord fungerade plötsligt inte att logga in med.

Vi har än så länge inte lyckats lösa det men hoppas på större framgång nu i veckan. Vi har provat allt och ryckt i varandra kontakt vi har, men har du någon kontakt på Meta så får du hemskt gärna hjälpa oss då vi är i stort behov av att lösa detta så snart som möjligt.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.