Missa inte Early Bird-erbjudande – 15% på våra hälsoprogram just nu – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Missa inte Early Bird-erbjudande – 15% på våra hälsoprogram just nu

Glada nyheter för dig som är sugen på att köra något av våra program med oss efter sommaren! Bokar du i juli så får du 15% på alla program: Kom Igång, Next Level och Fastehärmande 5-dagars kur. Anmäl dig HÄR och använd koden “earlybird15”.

Våra hälsoprogram vänder sig till alla som vill skapa mer hälsosamma matvanor. Behöver du hjälp att komma igång? Kanske har du av olika anledningar inte kunnat prioritera bra mat? Eller lever du redan hälsosamt men vill optimera din hälsa?

Vi har utvecklat flera olika hälsoprogram anpassade efter var du befinner dig på din hälsoresa. Programmen är baserade på världsledande experters forskning på mat och hälsa samt våra egna erfarenheter då vi de senaste åren har förändrat våra sätt att leva. Programmen är framtagna i samarbete med några av de främsta klinikerna i Sverige för förebyggande vård och är kliniskt bevisat bra för bland annat:

  • Stabilt blodsocker och kolesterol
  • God metabol hälsa
  • Mer energi och ork i vardagen
  • Dämpad inflammation
  • God mag- och tarmhälsa
  • Minskad vikt och minskad bukfetma

Vill du haka på något av våra program i augusti eller september? Anmäl dig HÄR och använd koden “earlybird15” så får du 15% rabatt tom 31 juli.

PS Som medlem får du alltid 20% på alla våra program – läs mer om detta och bli medlem HÄR.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.