Missa inte vårt nyaste hälsoprogram Food Pharmacy Kom Igång – 15% just nu – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Missa inte vårt nyaste hälsoprogram Food Pharmacy Kom Igång – 15% just nu

Som du säkert redan noterat så har vi utvecklat tre olika hälsoprogram som är baserade på världsledande experters forskning på mat och hälsa samt våra egna erfarenheter då vi de senaste åren har förändrat vårt sätt att leva. Våra program riktar sig till olika målgrupper och Kom Igång är för dig som är i början av din hälsoresa.

Behöver du hjälp att komma igång? Då tycker vi att du ska haka på oss den 22 augusti – 18 september. Kom Igång vänder sig till dig som vill leva hälsosamt men av olika anledningar inte kunnat prioritera hälsosamma matvanor – under fyra veckor kommer vi att inspirera dig att komma igång och få dig att trivas så bra med det så att du aldrig kommer att vilja lägga av.❤️

I Kom Igång ingår:

  • Förberedande webinar där du får verktyg och struktur för hur du sätter din egen plan för de kommande fyra veckorna
  • Förberedande föreläsning med Lina & Mia
  • 4 live-träffar (en i veckan)
  • Tips på enkla förslag på vad du kan lägga till till dina måltider
  • Du kommer också att få lära dig grunderna för peripodisk fasta och få stöd att sätta ditt individuella ätfönster
  • Daglig pepp och motivation i vårt exklusiva digitala community
  • Tillgång till mental coach
  • Probiotika för 30 dagar
  • Förslag på riktigt smarriga alternativ till de vanligaste fällorna

Något vi upptäckte tidigt på våra egna hälsoresor (och som fått ligga till grund för hela Food Pharmacys filosofi) är att fokusera på vad vi ska lägga till och inte på vad vi ska utesluta. Så här i efterhand vet vi att det var ett genidrag, för tänk så bra det gått! Inte bara för oss själva utan för tusentals av våra följare som genom åren har lyckats lägga om sin livsstil genom att fokusera på vad de ska lägga till.

Det är ett verkligen ett vinnande koncept som verkar passa för de flesta, oavsett hur nyttigt eller onyttigt man äter när man börjar. Av egen erfarenhet vet vi att en hållbar livsstilsförändring måste vara enkel, kul och komma inifrån för att hålla i längden! I det här programmet kommer vi verkligen att inspirera dig att ta makten över din livsstil – bara du vet hur du vill leva!

Vill du köra Food Pharmacy Kom Igång tillsammans med oss? Anmäl dig HÄR och använd koden “earlybird15% så får du 15% rabatt tom 31 juli. Sista anmälningsdag är 16 augusti!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.