Nytt Instagram-konto – följ oss på foodpharmacy_temporary – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Nytt Instagram-konto – följ oss på foodpharmacy_temporary

För snart två veckor sedan var vi redo att skåla in semestern. Efter en hektiskt tid var det äntligen dags för en lång sommar! Men lagom till midsommarfirandet hände det som inte fick hända… vårt Instagram-konto blev hackat!

Plötsligt kastades vi ut från Instagram och hur mycket vi än försökte så kunde vi inte få tillbaka kontrollen över det konto om vi arbetat så hårt med att bygga upp under snart åtta års tid. Från ett ögonblick till ett annat hade vår profilbild bytts ut, språket ändrats till turkiska och vårt konto hade separerats från vårt Facebookkonto.

Vi har försökt med allt och naturligtvis har vi följt Instagrams alla steg för att återfå kontrollen över vårt hackade konto. Varenda dag har vi skickat in flertalet videoselfies men trots att vi både finns med på en mängd bilder och filmer från alla år så nekas våra videos… Vi har tagit del av andras desperata och frustrerande historier och inser att det kan ta ett tag innan vi återfår vårt kära konto.

Så nu öppnar vi ett temporärt konto för att kunna fortsätta vårt viktiga arbete för att göra Sverige friskare, piggare och gladare. Du hittar det här. Snälla börja följa oss där och hjälp oss gärna att sprida det på Instagram så att fler kan hitta dit.🙏❤️

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.