Solorätter utan svinn – Food Pharmacy-podden #244 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Solorätter utan svinn – Food Pharmacy-podden #244

Nytt avsnitt med ny stjärna! Cina Risberg har skrivit boken “Lunch hemma”, som är det stora hotet mot svinn, och det är ju himla bra för svinn vill vi inte ha. Cina är en riktig Jedi på att få ihop smakrika, spännande rätter av rester. Det här, kära du, är ett avsnitt fullpackat med massor av supertips och riktigt god mat.

Dessutom har vi fått lov att publicera några av Cinas bästa recept hos oss i juni. Faktum är att vi tjuvstartade redan i slutet av juni med hennes underbara belugalinser med sparris. Kolla in här på bloggen – världens bästa sommarlunch ju!

Och avsnittet? Ja, det lyssnar du på där poddar finns, t ex här eller här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.