Vill du ta din hälsa till nästa nivå? Haka på Food Pharmacy Next Level – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vill du ta din hälsa till nästa nivå? Haka på Food Pharmacy Next Level

Vill du optimera din hälsa? Den 19 september – 9 oktober kör vi igång vårt efterlängtade 21-dagars program Next Level. Det här programmet är för dig som redan idag lever hälsosamt. Om du har gått något av våra program tidigare så rekommenderar vi dig också att köra Next Level. Anmäl dig HÄR och använd koden “earlybird15” så får du 15% rabatt tom 31 juli.

Tillsammans med vår gästskribent Rebeca Eriksen, forskare och dietist, har vi tagit fram grunden för det här programmet i vilket vi kommer hjälpa dig att sätta nya långsiktiga och hälsosamma matvanor genom att njuta av växtbaserad mat som våra myndigheter av hälsoskäl rekommenderar oss att äta mer av. Vi kommer även att fokusera på när vi äter och praktisera grunderna i periodisk fasta.

I Next Level ingår:

 • Förberedande webinar där du får verktyg och struktur för hur du sätter din egen plan för de kommande 21 dagarna
 • Förberedande föreläsning med Lina & Mia
 • 3 live-träffar (en i veckan)
 • 21 näringsberäknade växtbaserade recept framtagna av kock som räcker till middag samt lunch dagen därpå
 • Få hjälp att komma igång med periodisk fasta
 • Daglig pepp, motivation och stöd i vårt exklusiva digitala community
 • Tillgång till mental coach

Programmet består av goda, enkla och näringsrika recept som är baserade på forskning för att förebygga ohälsa, förbättra vår metabolism och stärka våra kroppar. Den 9 oktober avslutar du dina 21 dagar tillsammans med oss och vi vågar lova att du då kommer känna dig både piggare och starkare men framförallt motiverad att fortsätta din hälsoresa.

Rebeca Eriksen är verksam på en av de främsta klinikerna för sjukdomsprevention i Europa och har lång erfarenhet av att förskriva kostförändringar till patienter med mycket goda resultat. Maten som vi kommer att laga är kliniskt bevisat bra för:

 • stabilt blodsocker
 • stabilt kolesterol
 • god metabol hälsa
 • mer energi och ork i vardagen
 • dämpad inflammation
 • god mag- och tarmhälsa

Vill du köra Food Pharmacy Next Level tillsammans med oss? Anmäl dig HÄR senaste 13 september. Om du använder koden “earlybird15” så får du 15% rabatt tom 31 juli.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.