Broar mellan generationer – Food Pharmacy-podden #245 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Broar mellan generationer – Food Pharmacy-podden #245

Generation Marianne bygger broar mellan generationer i syfte att öka hälsa och välbefinnande hos seniorer, barn och unga. De tar fram gemensamma och meningsfulla aktiviteter som bygger på ömsesidigt lärande. I veckans avsnitt berättar Susanne och Maria och sitt hjärteprojekt som har en mycket viktigt plats i hälsa-Sverige.

Lyssna på detta fina avsnitt här eller här.

Årets julklapp?

175 makalöst goda recept för en lite mer hälsosam vardag efter helgerna

KÖP DEN HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.