Sista chansen att anmäla dig till vår fastehärmande 5-dagars kur – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Sista chansen att anmäla dig till vår fastehärmande 5-dagars kur

Det är SÅ roligt att så många redan anmält sig till vår populära fastehärmande 5-dagars kur som vi kör 4-8 september. Men OM du inte hunnit göra det så se till att göra det här direkt – sista anmälningsdagen är tisdag 30/8 (därefter är vi tyvärr tvungna att stänga listan).

Under fem dagar kommer vi att få prova på att äta ett begränsat antal kalorier enligt ett protokoll med recept baserade på forskaren och cellbiologen Valter Longos “Fasting Mimicking Diet” (FMD). I det här programmet får du:

 • Näringsberäknade recept framtagna av dietist
 • Matschema för fem dagar. Recepten är växtbaserade.
 • Inköpslista
 • En digital introduktion veckan innan vi drar igång
 • Dagliga digitala LIVE-träffar under programmet
 • Övningar, tips och tillgång till mental coach under alla fem dagar
 • Förslag på meny dag 6 och 7

Professor Valter Longo och hans forskarteam är världskända för sina studier på fasta och FMD som är en vetenskapligt utformad och kliniskt testad metod. I studierna har man sett att kroppen går in i ett skyddsläge när vi med hjälp av FMD-protokollet begränsar matintaget, vilket visat sig ha en positiv inverkan på riskfaktorer och biomarkörer som associeras med åldrande och sjukdom.  Valter Longo är verksam vid Longevity Institute vid University of Southern California som är världsledande inom forskning på åldersrelaterade sjukdomar.

Studierna visar att fem dagars matrestriktion i sträck kan medföra en mängd hälsofördelar, såsom:

 • Lägre nivå av inflammationsmarkörer
 • Lägre blodtryck
 • Lägre nivåer av IGF-1
 • Lägre nivåer av kolesterol och blodfetter
 • Simulerar nybildning av hjärnceller
 • Viktnedgång

Vill du köra vår fastehärmande 5-dagars kur tillsammans med oss? Sista anmälningsdag är 30 augusti och du anmäler dig här! Direkt efter genomfört köp kommer ett automatiskt mejl att gå ut till den mejladress du registrerar (titta i din skräpkorg om du inte fått mejlet inom en timma).

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.