Välkommen på ett kostnadsfritt webinar om sköldkörteln – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Välkommen på ett kostnadsfritt webinar om sköldkörteln

Känner du dig trött, frusen, nedstämd och har svårt att hålla vikten? Kanske krånglar magen och hår och hud känns torra? Då kan du ha problem med din sköldkörtel. Välkommen att delta i vårt kostnadsfria webinar som vi håller tillsammans med Nordic Clinic och Karin Björegren Jones den 2 september 2022 kl 08.30. Anmäl dig här.

Cirka en halv miljon människor i Sverige är diagnostiserade med en sköldkörtelsjukdom, varav de flesta är kvinnor. Dessutom är mörkertalet stort enligt Sköldkörtelförbundet. Många med sköldkörtelsjukdom fortsätter att må dåligt trots att de medicineras och ibland blir symptomen till och med värre än tidigare.

Sköldkörtelproblematik är komplex och kan ha flera orsaker. Tillsammans med Nordic Clinic bjuder vi därför in till ett webinar om sköldkörteln, som går av stapeln den 2 september 2022. Lina håller som vanligt i taktpinnen och Nordic Clinics funktionsmedicinska expert Annie Pettersson inleder webinaret med en kort föreläsning baserad på den senaste forskningen om sköldkörteln.

Webinaret gästas också av Karin Björkegren Jones – en av Sveriges mest omtyckta hälsoinspiratörer och även Food Pharmacys gästskribent. Karin har skrivit boken “Balans – naturlig väg till friskare sköldkörtel”, och kommer att dela med sig av sin egen sjukdomsresa och jakten på naturliga åtgärder för att förbättra sköldkörtelfunktionen. Dessutom deltar klinikens VD och fysiolog Graeme Jones, som har stöttat Karin på hennes optimeringsresa av hälsan.

Vi hoppas du och dina vänner kan delta!

Genom att delta live under webinaret är du med i utlottningen av Karins bok “Balans – naturlig väg till friskare sköldkörtel”. Vi drar 10 lyckliga vinnare!

Datum: 2 september 2022
Tid: 8:30 – 9:15

Anmälan sker här.

Passa på att skicka med dina frågor till panelen när du registrerar dig! Panelen kommer att besvara så många frågor som möjligt under webinaret.

Webinaret spelas in och alla som anmält sig får en länk till inspelningen efteråt.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.