Diabetes typ 1, förkylning och IBS-program – Food Pharmacy-podden #251 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Diabetes typ 1, förkylning och IBS-program – Food Pharmacy-podden #251

Vi har släppt veckans poddavsnitt och den här gången letargi orsaker till varför så många i Sverige och Finland utvecklar diabetes typ 1? Det är faktiskt fler som gör det just här än i resten av världen. I en studie hittar de en möjlig koppling till ett förkylningsvirus.

Intressant tycker vi, och antagligen ni lyssnare också! Vi berättar också om nya kursen för alla som lider av magproblem (läs mer här), om två professorer som diskuterar livsstilens inverkan på hälsan samt delar några riktigt goda veganska bakverk!

Lyssna där poddar finns, till exempel här eller här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.