Sista chansen att anmäla dig till Next Level! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Sista chansen att anmäla dig till Next Level!

Den 19 september drar vi igång vårt populära 3-veckors program och vid midnatt om 2 dagar, tisdagen den 13 september, stänger vi anmälningslistan. Man brukar säga att det tar 21 dagar att komma in i en ny vana och när vi kör tillsammans i grupp kan vi peppa, stötta och dela erfarenheter under vägen. Våra tidigare deltagare vittnar om hur de blivit av med sötsug och småätande, fått mer hälsosamma vardags-matvanor, blivit av med några överflödiga kilon, sänkt sina blodfetter och fått bättre metabola värden men framförallt fått mer ork och energi.

”Innan jag började Food Pharmacys 3-veckors program var jag rädd att jag inte skulle bli mätt men oj så mätt jag blev. Förvånad att nyttig mat kunde vara så god och samtidigt mättande. För första gången upplevde jag ett stabilt blodsocker vilket hjälpte mig med mitt eviga småätande och ständiga sug”

– Roger, deltagare maj 2022

Vill du hitta balansen tillsammans med oss för en mer hälsosam höst? Anmäl dig här SENAST tisdagen den 13 september.

Tillsammans med vår gästskribent Rebeca Eriksen, forskare och dietist, har vi tagit fram grunden för det här programmet i vilket vi kommer hjälpa dig att sätta nya långsiktiga och hälsosamma matvanor genom att njuta av växtbaserad mat. Precis sådan mat som statistiken visar att vi äter för lite av och som forskningen visar att vi, av hälsoskäl, bör äta med av. I programmet får du veckomenyer, recept, inköpslistor, prepplistor, tillgång till en låst Facebookgrupp, föreläsningar, zoomträffar och tillgång till vår mentala coach Catharina. Läs mer här.

Maten som vi kommer att laga är kliniskt bevisat bra för:

✔️ Stabilt blodsocker
✔️ Stabilt kolesterol
✔️ God metabol hälsa
✔️ Mer energi och ork i vardagen
✔️ Dämpad inflammation
✔️ God mag- och tarmhälsa

Så här säger två tidigare deltagare:

“Jag har märkt hur jämnt mitt blodsocker har blivit, hur jag har ett sug efter grönt, jag har tappat 3,5 kg i vikt och det som är mest häpnadsväckande är att min höftsmärta i princip är borta! 🥳

Jag har haft ont sedan i höstas, snedbelastat höft pga gammal knäoperation och det har gjort ont trots sjukgymnastik och värktabletter. Redan en vecka in på programmet märkte jag denna förbättring! Är så glad över den här perioden och så stolt över mig själv. Tack för alla recept, Mia & Lina och er sköna inställning som peppar mig till balans i livet 💚 

– Mary, deltagare januari 2022

Jag lever enligt mig själv ett hälsosamt liv idag men har problem med förhöjt blodtryck och medicinerar för det. När jag hörde om utmaningen blev jag väldigt taggad på att testa både lågkolhydratkost, periodisk fasta OCH att äta veganskt. Ett stort plus är att min sockerberoende man hängde med på utmaningen!

Det har varit förvånansvärt lätt att följa dessa fantastiska recept. Mycket skönt och lätt att ha en bestämd matsedel att hålla sig i. Vi mår väldigt bra; har tappat flera “fluffkilon”, vi känner oss piggare, mitt blodtryck har gått ner och sötsuget är borta. Har bara positiv respons på denna challenge! ❤️❤️❤️

– Sara, deltagare maj 2022

Vill du köra Food Pharmacy Next Level tillsammans med oss? Anmäl dig här. Sista anmälningsdag är 13 september.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.