Världspremiär för vår nya föreläsning Absolut Hälsa – boka nu! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Världspremiär för vår nya föreläsning Absolut Hälsa – boka nu!

Här kommer en riktigt rolig nyhet! Efter flera års uppehåll pga covid har vi äntligen bokat några stora föreläsningar för allmänheten igen. Den 21 mars 2023 föreläser vi på Burgårdens Konferenscenter i Göteborg, och den 28 mars föreläser vi på Scala teatern i Stockholm. Säkra din plats redan nu genom att boka här.

På den här föreläsningen kommer vi att inspirera dig till en lite mer hälsosam vardag. Världshälsoorganisationen, Livsmedelsverket och Socialstyrelsen är överens – dåliga matvanor är den största riskfaktorn för ohälsa och hela 25% (alltså så mycket som en fjärdedel) av oss svenskar riskerar att bli sjuka eller dö i förtid enbart på grund av dåliga matvanor. Så den här föreläsningen kommer handla om hur vi genom små förändringar kan göra mirakel för vår hälsa. Hur får vi till dessa förändringar? Och vilka är dom? Det är det spännande ämnet för den här kvällen.

Vi ser så mycket fram emot att träffa dig någon av dagarna. Givetvis kommer det att finnas möjlighet att köpa böcker, få sina böcker signerade och ställa frågor efter föreläsningen. Åh, det här kommer att bli så kul!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.