Print

Havrekakor med banan och jordnötssmör

Scale

Ingredienser

2 stora bananer

1 1/2 dl jordnötssmör (eller mandelsmör)

1/2 dl yaconsirap

1 tsk vaniljpulver

4 dl glutenfria havregryn

1 liten nypa salt

50 gr choklad (gärna 90-100%)

1 dl valnötter

Instruktioner

1. Skala om mosa bananerna fint.

2. Blanda med jordnötssmör, vaniljpulver, vaniljpulver, havregryn och salt.

3. Hacka choklad och valnötter och blanda i resten av smeten.

4. Klicka ut som små kakor på en plåt med ett bakplåtspapper.

5. Grädda i 200 grader i ca 12 min.

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.