Rosa bandet, screening och instakapning – Food Pharmacy-podden #254 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Rosa bandet, screening och instakapning – Food Pharmacy-podden #254

I veckans avsnitt av Food Pharmacy-podden uppmanar vi alla att skriva på Bröstcancerförbundets upprop för att individanpassat screening. Så här kan man läsa på bröstcancerförbundets hemsida om deras superviktiga upprop:

”Att upptäcka en bröstcancer tidigt förbättrar prognosen och möjligheten till framgångsrik behandling. Men för var tionde kvinna räcker inte mammografi för att upptäcka en tumör. Vill du också att fler liv ska räddas med individanpassad screening? Skriv under Bröstcancerförbundets upprop!”.

Lyssna på avsnittet här eller här, och viktigast av allt – skriv på uppropet HÄR.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.