Två Black Week-rabatter som du inte vill missa! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Två Black Week-rabatter som du inte vill missa!

Det är black week och trots att vi aldrig brukar uppmärksamma det så har vi gjort det i år både i veckans podd (lyssna här) och nu även i form av två erbjudanden. Hoppas att du hittar något som faller dig i smaken!

20% rabatt på våra föreläsningar

Just nu får våra följare 20% rabatt på vårens föreläsningar. I mars 2023 föreläser vi både i Stockholm och Göteborg, å har du någon gång tänkt “vore det inte rätt kul att gå och se dom där tjejerna föreläsa någon gång” så är det här det perfekta tillfället! Klicka här och använd rabattkoden: BLACKFRIDAY22.

20% rabatt på Food Pharmacy 21-dagars metoden

Vi har även den glada nyheten att vi tom nu på söndag 27/11 ger 20% rabatt på vårt populära 3-veckors program. Klicka här och använd koden. BLACKWEEK.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.