Vulva – Food Pharmacy-podden #259 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Vulva – Food Pharmacy-podden #259

Många kvinnor upplever att de har svårt att få hjälp av sjukvården då det gäller kvinnospecifika åkommor. I stället vänder sig många till forum och stängda internetgrupper där hälsofarliga tips och desinformation sprids som en löpeld.

Av den anledningen har Ina Schuppe Koistinen skrivit en bok som heter ”Vulva : fakta, myter och livsomvälvande insikter”. Ina är docent på Karolinska Institutet och jobbar på Centrum för Translationell Mikrobiomforskning med att bland annat studera bakterieflorans roll för kvinnors hälsa. I detta avsnitt berättar Ina om sin bok, i en intervju med Lina.

Lyssna där poddar finns, till exempel här eller här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.