SvD: Enorm hälsopotential med periodisk fasta – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

SvD: Enorm hälsopotential med periodisk fasta

Idag slog vi upp tidningen (eller rättare sagt: öppnade appen) och konstaterade att SvD publicerat en stor artikel om fasta. Det är Henrik Ennart som har gjort en gedigen genomgång av olika typer av fasta, och som konstaterar att fastedieter som ätfönster, 5/2 och 16/8 har en enorm potential.

Kul läsning! SvD skriver bland annat att “fastedieter är ett högintressant forskningsområde med mycket stor potential för hälsan och att ätfönster kan bidra till viktnedgång och andra positiva effekter” (men att det behövs fler studier kring effekter på lång sikt och hur fastan bäst ska utformas).

Under 21-dagars Metoden som vi kör igång nu den 6 februari kommer alla deltagarna att få hjälp att sätta ditt individuella ätfönster och prova på periodisk fasta under tre veckor. Utöver detta får man möjlighet att njuta av riktigt god, mättande och hälsofrämjande mat med målet att sätta nya hälsosamma och hållbara matvanor. Det finns fortfarande tid att anmäla sig, anmälan stänger tisdag 31/1 vid midnatt.

Flera hundra människor startar programmet tillsammans med oss den 6 februari och det vore så roligt om du också ville ansluta till gänget! Du anmäler dig här.

Snart dags igen!

Missa inte vår populära Fastehärmande 5-Dagars Kur

LÄS MER HÄR

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.