Glukosrevolutionen – Food Pharmacy-podden #266 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Glukosrevolutionen – Food Pharmacy-podden #266

Vi är så stolta över att dela med oss av vår intervju i dagens podd med ingen mindre än Glucose Goddess! Jessie Inchauspé är biokemist och bästsäljande författare med en tydlig mission att översätta banbrytande forskning till enkla tips som hjälper människor att förbättra både sin fysiska och psykiska hälsa.

Jessie har startat rörelsen/plattformen @glucosegoddess och har 1 miljon följare på Instagram. Hon bor i New York och det var när hon jobbade för ett nystartat företag i Silicon Valley som sysslade med genanalyser som hon insåg att bra matvanor spelar större roll än våra gener när det gäller hälsa. Lyssna och inspireras av hennes enkla tips!

Lyssna där poddar finns, till exempel här eller här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.