Optimera din hälsa på 21 dagar – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Optimera din hälsa på 21 dagar

Vill du komma igång att optimera din hälsa? 👋 Få mer energi och lust i vardagen? 👋 Bli av med småätande och ständigt sötsug? 👋 Missa för allt i världen inte att anmäla dig till Food Pharmacys 21-dagars Metod 👉anmäl dig bums HÄR.

Den 6 februari kör vi igång vårt populära 21-dagars program igen! Tillsammans med vår gästskribent, forskaren och dietisten Rebeca Eriksen, har vi tagit fram grunden för det här programmet i vilket vi kommer hjälpa dig att sätta nya långsiktiga och hälsosamma matvanor genom att njuta av växtbaserad mat som våra myndigheter av hälsoskäl rekommenderar oss att äta mer av (klappande hand emoji) Vi kommer även att fokusera på när vi äter och praktisera grunderna i periodisk fasta.

I programmet ingår:

 • Förberedande webinar där du får verktyg och struktur för hur du sätter din egen plan för de kommande 21 dagarna
 • Förberedande webinar med Lina & Mia
 • 3 live-frågestunder (en i veckan)
 • 21 näringsberäknade växtbaserade recept framtagna av kock som räcker till middag samt lunch dagen därpå
 • Få hjälp att komma igång med periodisk fasta
 • Daglig pepp, motivation och stöd i vårt exklusiva digitala community
 • Tillgång till mental coach

Programmet består av goda, enkla och näringsrika recept som är baserade på forskning för att förebygga ohälsa, förbättra vår metabolism och stärka våra kroppar. Den 26 februari avslutar du dina 21 dagar tillsammans med oss och vi vågar lova att du då kommer känna dig både piggare och starkare men framförallt motiverad att fortsätta din hälsoresa.

Maten som vi kommer att laga är kliniskt bevisat bra för:

 • stabilt blodsocker
 • stabilt kolesterol
 • god metabol hälsa
 • mer energi och ork i vardagen
 • dämpad inflammation
 • god mag- och tarmhälsa

Visst vill du köra Food Pharmacys 21-dagars Metod tillsammans med oss? 👌 Sista anmälningsdag är 27 januari 👉anmäl dig HÄR.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.