Sista chansen att anmäla dig till 21-dagars Metoden – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Sista chansen att anmäla dig till 21-dagars Metoden

Vill du komma igång att optimera din hälsa? 👋 Få mer energi och lust i vardagen? 👋 Bli av med småätande och ständigt sötsug? 👋 Sista anmälningsdag är tisdag 31/1 (vi stänger anmälan vid midnatt 👉anmäl dig bums HÄR.

Den 6-26 februari kör vi vårt populära 21-dagars program igen! Tillsammans med vår gästskribent, forskaren och dietisten Rebeca Eriksen, har vi tagit fram grunden för det här programmet i vilket vi kommer hjälpa dig att sätta nya långsiktiga och hälsosamma matvanor genom att njuta av växtbaserad mat som våra myndigheter av hälsoskäl rekommenderar oss att äta mer av ❤️ Vi kommer även att fokusera på när vi äter och praktisera grunderna i periodisk fasta.

Programmet består av goda, enkla och näringsrika recept som är baserade på forskning för att förebygga ohälsa, förbättra vår metabolism och stärka våra kroppar. Den 26 februari avslutar du dina 21 dagar tillsammans med oss och vi vågar lova att du då kommer känna dig både piggare och starkare men framförallt motiverad att fortsätta din hälsoresa.

Visst vill du köra Food Pharmacys 21-dagars Metod tillsammans med oss? 👌 Sista anmälningsdag är 31 januari 👉anmäl dig HÄR.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.