Sista chansen att anmäla dig till vår Fastehärmande 5-dagars kur i januari – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Sista chansen att anmäla dig till vår Fastehärmande 5-dagars kur i januari

Den 15-19 januari kickstartar vi 2023 tillsammans med dig 😍 Vi sätter tonen för året och sätter nya hälsosamma rutiner på endast fem dagar. Om du inte hunnit anmäla dig än så se till att göra det här direkt – sista anmälningsdagen är nu på tisdag 10 januari – sedan stänger vi listan.

Frågan är om det finns något bättre sätt att starta året på? Vår populära 5-dagars kur där vi äter enligt forskaren Valter Longos protokoll är en perfekt sak att göra för att få mer energi i vintermörkret och långsiktiga hälsofördelar 💪👌

Våga ta chansen att optimera din hälsa – vi gör detta tillsammans! Klicka här för att anmäla dig.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.