Färsk hudvård, aleppotvål och BMI – Food Pharmacy-podden #274 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Färsk hudvård, aleppotvål och BMI – Food Pharmacy-podden #274

Lina har deltagit i en hudstudie och resultaten är minst sagt intressanta! Mia är på gränsen till chockad. I övrigt pratas det om aleppotvål och även om BMI. Är det gamla mätverktyget förlegat? Borde det skrotas helt enkelt?

Lyssna där poddar finns, till exempel här eller här.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.