Fasting works to repair and heal on a cellular level

Food Pharmacy, Podd

Post image

Dr. Mindy Pelz: Fasting works to repair and heal on a cellular level

Lina har träffat den bästsäljande författaren, föreläsaren och fasteexperten Dr. Mindy Pelz och intervjuat henne i Food Pharmacy-podden. Mindy är en av de ledande hälsoexperterna när det kommer till att utbilda kvinnor om deras kroppar.

Genom att lära ut sin metod “5-Step Approach,” har Dr. Mindy hjälpt hundratusentals människor runt om i världen att utnyttja sin kropps egen läkande förmåga genom fasta, olika typer av dieter, avgiftning av kemikalier från kroppen, stresshantering och livsstilsförändringar – som nycklar till att uppnå optimal hälsa och motverka åldrandeprocessen.

Vill du lyssna på samtalet? Du hittar det här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.