Vill du sätta hälsosamma vanor inför hösten? – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vill du sätta hälsosamma vanor inför hösten?

Måndagen den 28 augusti drar vi igång vårt superpopulära program “21-dagars Metoden” igen. Haka på oss och sätt tonen för resten av hösten (och livet). Under tre veckor får du njuta av otroligt god och enkel vegansk mat som är proppfull av näring och fibrer för en piggare vardag. Som prenumerant av nyhetsbrevet får du 10% rabatt med koden GUT om du anmäler dig HÄR senast nu på tisdag den 22 augusti.

Dessutom får du inspiration och recept på hälsosamma frukostar och möjligheten att sätta ett individuellt ätfönster (om du är nyfiken på att prova på periodisk fasta). Du får en inledande föreläsning och digitala frågestunder med oss varje måndag. Samt tillgång till vårt helt underbara låsta community på Facebook där vi stöttar, motiverar och utbyter erfarenheter med varandra under dessa tre helt magiska veckor.

Söndagen den 17 september går vi i mål tillsammans – piggare, gladare, starkare och med mycket mindre sötsug! Är du sugen på att haka på? Anmäl dig HÄR senast nu på tisdag den 22 augusti.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.