Har du svårt att motstå socker? – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Har du svårt att motstå socker?

Och vad exakt händer med din kropp när du äter socker? Den 12 oktober är det dags för Sockerfria Dagen igen, och mellan 17 och 21 ges vi möjlighet att öka vår kunskap om socker, utforska hur vi kan leva mer hållbart, ta del av den senaste forskningen kring socker, inspireras till livsstilsförändringar och möta ledande experter, inspiratörer och vetenskapsmän inom socker och metabol hälsa.

Missa inte att anmäla dig till denna helkväll på Convendum, Fleminggatan 18 i Stockholm. Eller, om du inte har möjlighet att vara på plats LIVE, så sänds även eventet DIGITALT. Kvällen startar kl. 17:00 och avslutas kl. 21:00 med en paus i mitten.

Och som stolta sponsorer av detta event kan vi erbjuda 15% rabatt på biljettpriset till dig som använder koden FOODPHA15. Anmäl dig här och glöm inte att använda koden!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.