Lider du av torr, känslig eller kliande hud? – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Lider du av torr, känslig eller kliande hud?

Betalt samarbete med Skinome

Vi jobbar ju med hudvårdsvarumärket Skinome och det här inlägget vänder sig framför allt till dig som har problem med torr eller känslig hud. En sak som vi verkligen älskar med Skinome är att de är så duktiga på att göra studier sin hudvård, och nu har de precis avslutat en studie där de kombinerat sitt probiotiska koncentrat med sin kroppslotion Rich Body Cream. Lyssna på det här!

Under fyra veckor fick 35 kvinnor med torr, känslig, irriterad och/eller eksembenägen hud testa kombinationen, och som vanligt fick Skinome ett riktigt tappa hakan-resultat. Du hittar studien här, men vi kan väl börja med att titta på före- och efterbilderna…

75% av deltagarna rapporterade en markant minskning av torrhet och fjällande hud. 60% av kvinnorna upplevde att klådan minskade och 84% upplevde effektiv återfuktning.

Ja, det är väl egentligen inte så mycket att orda om – vi tycker att resultatet får tala för sig självt! Så har du problem med torr eller känslig hud så kan vi verkligen tipsa om den här kombon:

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.