Sista chansen! Anmäl dig till 21-dagars Metoden – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Sista chansen! Anmäl dig till 21-dagars Metoden

Hoppla, nu börjar det dra ihop sig för sista anmälningsdatum igen. På tisdag den 26 september smäller det – vid midnatt stänger vi anmälningslistann till vårt superpopulära 21-dagarsprogram! Klicka här och anmäl dig dig direkt så att du inte missar deadline.

Den 2 oktober kör vi igång vårt populära 21-dagarsprogram. Tillsammans med Rebeca Eriksen, forskare och dietist, har vi tagit fram grunden för det här programmet i vilket vi kommer hjälpa dig att sätta nya långsiktiga och hälsosamma matvanor genom att njuta av växtbaserad mat som våra myndigheter av hälsoskäl rekommenderar oss att äta mer av. Vi kommer även att fokusera på när vi äter och praktisera grunderna i periodisk fasta.

Jag har nog aldrig ätit så god mat ihållande under 3 veckor (som dessutom gör gott för kroppen).

Tidigare deltagare

Programmet består av goda, enkla och näringsrika recept som är baserade på forskning för att förebygga ohälsa, förbättra vår metabolism och stärka våra kroppar. Den 22 oktober avslutar du dina 21 dagar tillsammans med oss och vi vågar lova att du då kommer känna dig både piggare och starkare men framförallt motiverad att fortsätta din hälsoresa.

Min vikt är nu stabil, jag sover bättre, har mer energi och min maghälsa är bättre!

Tidigare deltagare

Vill du köra Food Pharmacys 21-dagars Metod tillsammans med oss? Sista anmälningsdag är nu på tisdag den 26 september (vi stänger anmälan vid midnatt)!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.