Lider du av järnbrist? Läs det här! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Lider du av järnbrist? Läs det här!

I betalt samarbete med Mini Ferrum

Då kan vi berätta att du är långt ifrån ensam. Faktum är att järnbrist är världens allra vanligaste bristsjukdom, och under lång tid gick Lina runt med tomma järndepåer utan att ens veta om det. Symptomen? Trött, energilös och återkommande huvudvärk. Men förstod hon att det berodde på? Tyvärr inte. Tvärtom så tog det flera år innan Lina förstod att det var järnbrist som var boven…

Att komma till bukt med järnbrist är inte alltid så enkelt – dels för att järn är svårt för kroppen att ta upp, och dels för att många järntillskott inte alltid är så snälla för magen. Detta har våra nya vänner på Mini Ferrum haft i bakhuvudet när de utvecklat Feméa hemjärnspulver – ett järntillskott framtaget för kvinnors järnbehov. Det här kosttillskottet är 100% baserat på hemjärn – den mest skonsamma järnkällan mot magen som samtidigt har det högsta upptaget i kroppen.

Feméa hemjärnspulver kommer i två smaker – neutral och kakao – och funkar superbra att blanda ner i allt från chokladbollarna, smoothien, pannkakorna eller gröten. Varm choklad är vår senaste upptäckt, herregud så gott det blev. Här kommer receptet för dig som vill njuta av en varm järnberikad kopp i vinter.

Print

Varm järnchoklad

  • Av : Food Pharmacy
Scale

Ingredienser

2 dadlar

1 tsk vaniljpulver

12 msk kakao

1 msk Feméa hemjärnspulver (kakao)

2 dl valfri mjölk

Instruktioner

Kör dadlarna, vaniljpulver, kakao och Feméa hemjärnspulver i en mixer. Värm mjölken till ljummen, häll ner den i mixern och kör allt tillsammans.

Nutrition

  • Serving Size: 1

Vi är helt enkelt så glada över att få samarbeta med ett så innovativt och lösningsorienterat företag som Mini Ferrum. Hurra för er!

Och det här vet du som följer oss redan men vi vill bara påminna om att kosttillskott aldrig bör ersätta en varierad kost. Så, då var det sagt! Lycka till med dina järnnivåer!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.