Missa inte! Årets sista 21-dagars Metoden – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Missa inte! Årets sista 21-dagars Metoden

Nu är det november och vi gissar att många av oss känner att energin kanske inte är riktigt på topp. Det börjar bli rätt kallt på morgnarna och sedan vi bytte till vintertid är det dessutom MÖRKT. Men ska vi verkligen låta vädret och mörkret bestämma över vår energi eller ska vi ta saken i egna händer och optimera vår hälsa? Sistnämnda förstås!!! Det är ju nu som vi behöver det som allra mest…

Den 13 november – 3 december kör vi årets sista 21-dagars Metod. Tillsammans med Rebeca Eriksen, forskare och dietist, har vi tagit fram grunden för det här programmet i vilket vi kommer hjälpa dig att sätta nya långsiktiga och hälsosamma matvanor genom att njuta av växtbaserad mat som våra myndigheter av hälsoskäl rekommenderar oss att äta mer av. Vi kommer även att fokusera på när vi äter och praktisera grunderna i periodisk fasta.

Programmet består av goda, enkla och näringsrika recept som är baserade på forskning för att förebygga ohälsa, förbättra vår metabolism och stärka våra kroppar. Den 3 december avslutar du dina 21 dagar tillsammans med oss och vi vågar lova att du då kommer känna dig både piggare och starkare men framförallt motiverad att fortsätta din hälsoresa. Läs mer här.

Vill du köra Food Pharmacys 21-dagars Metoden tillsammans med oss, optimera din hälsa och få mer energi och lust i vinter? Sista anmälningsdag är tisdag 7 november (vi stänger anmälan vid midnatt)! Anmäl dig här!

Direkt efter genomfört köp kommer ett automatiskt mejl att gå ut till den mejladress du registrerar (titta i din skräpkorg om du inte fått mejlet inom en timma). Och givetvis kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.