Skinome ritar om kartan med nytt patent – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Skinome ritar om kartan med nytt patent

Betalt samarbete med Skinome

Vi är så stolta över att kunna berätta att den svenska hudvårdsstartupen Skinome verkligen är på väg att revolutionerna hela branschen med sin färska hudvård. Inte nog med att de visat att det är möjligt att utveckla hudvård helt utan konserveringsmedel och andra onödiga tillsatser (och därmed utmanar rådande industrinormer) – nu har de dessutom sökt patent (nummer 23156180.4-1112 hos European Patent Office (EPO)) för sin innovativa kombination av ingredienser!

Egentligen är idén väldigt enkel – Skinome strävar efter att optimera hudens välbefinnande istället för att maximera produktens livslängd på hyllan. Och tack vare deras omfattande och ständigt pågående forskning har de nått fantastiska resultat! Här kan du till exempel läsa om en studie som Lina var med i så sent som i höstas. Den framgångsrika studien resulterade i en publikation i välrenommerade Journal of Cosmetic Science 2023. I studien visade Skinomes forskare att efter endast 3 veckors användning av Skinomes hudvårdsprodukter så minskade irritationen i huden, hudtexturen blev slätare samtidigt som hudens mikrobiom balanserades.

Vi är så glada över dessa framgångsrika resultat och väldigt stola ambassadörer, hurra för Skinome!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.