Missa inte att anmäla dig till våra program i februari och mars – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Missa inte att anmäla dig till våra program i februari och mars

Vilket som är det viktigaste datumet att hålla reda på i februari? Ja, frågar du oss så är det förstås den 18 februari då vi drar igång vår nästa fastehärmande 5-dagars kur. Under fem dagar simulerar vi fasta tillsammans och äter enligt ett protokoll med recept baserade på forskaren och cellbiologen Valter Longos “Fasting Mimicking Diet”. Vi äter alltså samtidigt som vi lurar kroppen att tro att den är på total vattenfasta och därmed utlovas alla traditionella fastefördelar såsom viktnedgång, reparation av skadat dna och stimulerad nybildning av stamceller! Anmäl dig här.

Viktigaste datumet i mars då? 6 mars förstås! För då kickar vi igång vår omåttligt populära 21-dagars Metod. Vill du få mer hälsosamma matvanor i vardagen? Få mer energi och lust i vinter? Bli av med småätande och ständigt sötsug? Bli mätt på rätt mat? Då är den här metoden något för dig! Programmet består av goda, enkla och näringsrika recept som är baserade på forskning för att förebygga ohälsa, förbättra vår metabolism och stärka våra kroppar. Den 27 mars avslutar du dina 21 dagar tillsammans med oss och vi vågar lova att du då kommer känna dig både piggare och starkare men framförallt motiverad att fortsätta din hälsoresa. Anmäl dig här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.