Bokrea! 40% på Absolut Food Pharmacy – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Bokrea! 40% på Absolut Food Pharmacy

Välkommen till Food Pharmacys egna lilla exklusiva bokrea. Här får du galenpanna-rabatten 40% rabatt på världens godaste, enklaste och näringstätaste recept hela februari. Det enda du behöver göra är att fortsätta till shoppen och ange koden “bokrea” och voilà – crazy bananas-rabatten är din!

Kokboken är fylld av 175 näringsrika Food Pharmacy-recept under kategorierna frukost och mellanmål, lunch och middag, samt sötsaker. Och här ryms allt från husmanskost till comfortfood, sallader, soppor och smarrig festmat. På den söta sidan hittar du goda pajer, glassar och rawfoodbollar samt olika sorters bröd som gör magen glad. Men det är inte bara en kokbok utan lika mycket en bok som kan hjälpa till att råda bot på de vanligaste livsstilsrelaterade symptomen på ohälsa idag!

Vad sägs till exempel om vår underbara thainudelsallad med eller utan räkor? Snacka om att få med regnbågens alla färger på en och samma tallrik. Grymt bra rätt att bjuda på om man har många gäster!

En magisk chokladsås som stelnar på allt kallt. Barnens favorit!

En jättegod ramen som man får till med så enkla medel men som ändå är så galet smakrik och tillfredsställande.

Ja, hoppas att du blev sugen på att slå till på vår älskade kokbok! 40% hörrni, det skojar man inte bort! Slå till här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.