"21-dagars Metoden ändrade min syn på mat totalt" – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

“21-dagars Metoden ändrade min syn på mat totalt”

Den 22 april kör vi en ny omgång med 21-dagars Metoden och en sprillans ny växtbaserad meny ska äntligen få lagas och ätas av er. Det är verkligen otroligt vilka resultat man kan nå på bara tre veckor! Under våra program har hundratals deltagare gått från dåliga till bra värden, och på köpet har de fått andra positiva effekter som bättre sömn, mer energi och bättre hy.

Så här skriver en av deltagarna som körde med oss nu i mars:

“Bra val med 21-dagars – den ändrade min syn på mat totalt. Det var inte det vegetariska som var revolutionen, utan att äta riktig mat, i stora portioner, både till lunch och middag.”

Tidigare deltagare i 21-dagars Metoden

OBS! Vi vet att programmet “krockar” med både Valborg och Kristi Himmelsfärd och vill bara påminna om att det är mer än okej att göra avsteg från programmet om man har inplanerade middagar, fest eller liknande. Detta är en metod som ska hålla i längden, och då kommer ju alltid livet att komma emellan. En viktig del av metoden är att lära sig hur man kan fortsätta att “sväva ut” men snabb komma tillbaka in i hälsosamma rutiner igen.

Vi ser så mycket fram emot att köra programmet tillsammans med dig! Med koden kompis10 får du 10% rabatt, och sista anmälningsdag är nu på tisdag 16 april. Anmäl dig här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.