Har du problem med magen? Läs det här! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Har du problem med magen? Läs det här!

I betalt samarbete med

Vi vet att många av er som följer oss och som läser det här inlägget har problem med magen. Och du ska veta att du är långt ifrån ensam – magproblem är en av de absolut vanligaste åkommorna i Sverige och den vanligaste anledningen till att vi söker kontakt med läkare idag.

Sedan vi drog igång Food Pharmacy för snart 10 år sedan har vi själva dagligen ätit tillskott av probiotika. Bland det första vi lärde oss var vikten av en tarm i balans och att 60-70% av immunförsvaret sitter i just tarmen, och därför kändes det självklart att curla vår tarmflora så gott vi bara kunde! För ungefär ett halvår sedan sprang vi på en av grundarna till Källa och förutom att hon var, om möjligt, var ännu mer bakterienörd än vad vi är (det är en KOMPLIMANG i vår värld) så fick vi möjlighet att prova från Källa.

innehåller bakterier som det forskats på i över 30 år och som kan stoltsera med inte mindre än 50 publicerade studier. Det här superpulvret har upprepade gånger visat att det kan lindra IBS-symptom, så som uppblåsthet, gaser och andra obehag. Källa själva kallar just den här produkten internt för sin “tarmhälsohjälte” eftersom den har hjälpt så många människor med magproblem och lindrat så många besvär.

Produkten smakar ingenting och rörs enkelt ner i ett glas vatten. Dessutom är den snyggt förpackad. Inte för att det egentligen spelar någon som helst roll för dina goda bakterier i tarmen, men vi blir i alla fall glada varenda gång vi fiskar upp en påse ur förpackningen. Och med koden “fp20” får du just nu 20% rabatt! Du hittar den .

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.