"Läkaren praktiskt taget gapade när hon gick igenom mina värden" – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

“Läkaren praktiskt taget gapade när hon gick igenom mina värden”

Man kan nog säga att vi är bortskämda med positiv feedback på våra program. Men trots att statistiken talar sitt tydliga språk om matens påverkan på vår hälsa, så fortsätter vi ändå att bli förvånade när vi läser dessa testimonials. Att man på så kort tid som tre veckor kan få så enormt stora effekter som beskrivs i brevet här nedanför är ju helt fantastiskt. Och Susanne är långt ifrån ensam, varje vecka trillar det in berättelser till oss från tidigare deltagare som blivit av med olika symptom och besvär efter att ha kört våra kurer och program.

För oss är det viktigt att fortsätta sprida den här kunskapen till alla er där ute som, oavsett anledning, är sugna på en nystart. Vi vill verkligen få fler att få upp ögongen för att en livsstilsförändring inte alls behöver vara jobbig, utan att man kan ha kul, äta gott, vara mätt och må bra under tiden. ❤️

Här kommer brevet som vi fick:

Hej på er!

Jag har redan vittnat för er på Instagram men jag vill ändå skicka feedback.

Jag har följt er i flera år och har flera av era böcker och har lyssnat sporadiskt på er podd. För två år sedan hoppade jag på 21-dagars Metoden då jag precis hade börjat medicinera mot förhöjt blodtryck. Jag använder mig av Blodtrycksdoktorn med avstämning var tredje månad och blodkoll varje år. För drygt ett år sedan vid årskontrollen upptäcktes förhöjt blodsocker strax över 6. Det kan förmodligen förklaras med mina matvanor, att jag ofta hamnat i soffan på kvällarna och snaskat på nötter eller liknande. Att jag och min sambo delvis gått tillbaka till pasta och ris, bröd och ost. Lever annars ett aktivt liv med träning, cykling, vandring och promenader. Testade alltså 21-dagars Metoden på nytt här i februrari och lyckades pricka in en åldersrelaterad hälsoundersökning på företagshälsovården precis när utmaningen var avslutad. Läkaren praktiskt taget gapade när hon gick igenom mina värden. I synnerhet reagerade hon på blodsockret och att jag “endast” fått ner det genom kosten. Blodtrycket medicinerar jag för (lägsta dosen) då jag har både högt blodtryck och diabetes i familjen. Hade min tre-månaders avstämning idag då läkaren föreslog att vi stämmer av om 6 månader eftersom mitt tryck ligger så himla bra :).

Jag insåg under programmet att jag verkligen måste äta mycket mer grönsaker/rotfrukter och veckosallad är ju verkligen ett fantastiskt sätt att få i sig en massa nyttigheter. Bröd och ost trodde jag inte för mitt liv att jag skulle kunna leva utan, men jag saknar det inte längre. Jag skulle vilja hålla ett ätfönster på max 10 timmar men det är svårt rent praktiskt då jag ofta tränar efter jobbet, kommer hem sent och dessutom är hungrig på morgonen.

Jag rekommenderar er hej vilt till mina vänner, tack för att ni finns!

Mvh,

Tidigare deltagare av 21-dagars Metoden

Sitter du själv och är sugen på en nystart men vet inte riktigt hur du ska komma igång? Varmt välkommen att haka på nästa omgång av 21-dagars Metoden som vi kör den 22 april – 12 maj. Anmälan stänger tisdagen den 16 april och du anmäler dig här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.