"Jag har märkt stor skillnad på mitt blodsocker och har färre cravings" – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

“Jag har märkt stor skillnad på mitt blodsocker och har färre cravings”

Den 27 maj kör vi en ny omgång med 21-dagars Metoden. Det är verkligen otroligt vilka resultat man kan nå på bara tre veckor! Under våra program har hundratals deltagare gått från dåliga till bra värden, och på köpet har de fått andra positiva effekter som bättre sömn, mer energi och bättre hy.

Så här skriver en av deltagarna som körde med oss nu i april:

Jag vill tacka för tre givande veckor. Jag har märkt stor skillnad på mitt blodsocker, har färre cravings, håller mitt mätt länge och min mage har varit betydligt lugnare. Jag kommer fortsätta att lägga lite tid på prepping på helgen, det har hjälpt mig mycket i veckorna. Tack för en givande kurs/metod!😊”

Tidigare deltagare i 21-dagars Metoden

Vi vill påminna om att det är mer än okej att göra avsteg från programmet om man har inplanerade middagar, fest eller liknande. Detta är en metod som ska hålla i längden, och då kommer ju livet alltid att komma emellan. En viktig del av metoden är att lära sig hur man kan fortsätta att “sväva ut” men snabb komma tillbaka in i hälsosamma rutiner igen ❤️

Vi ser så mycket fram emot att köra programmet tillsammans med dig! Med koden kompis10 får du 10% rabatt, och sista anmälningsdag är nu på torsdag 23 maj. Anmäl dig här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.