Ny studie visar att fastehärmande kost kan minska det biologiska åldrandet – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Ny studie visar att fastehärmande kost kan minska det biologiska åldrandet

Det har nyligen släppts en ny uppmärksammad vetenskaplig studie som visar att upprepade cykler av fastehärmande kost kan minska det biologiska åldrandet utan att kräva drastiska livsstilsförändringar.

Försökspersonernas biologiska ålder minskade med i genomsnitt 2,5 år efter tre cykler med fastehärmande kost. I forskningen har man också kunnat se minskad risk för åldersrelaterade sjukdomar som cancer, diabetes och hjärtsjukdomar. Studien publicerades i tidskriften Nature och du kan läsa den i sin helhet här.

Den 19-23 maj kör vi nästa omgång och som tidigare deltagare i något av våra program har du alltid 15% rabatt med koden VIP. Anmälan stänger nu på tisdag den 2 april vid midnatt 🌛

Anmäl dig och använd rabatten här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.