De viktiga elektrolyterna vid träning – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

De viktiga elektrolyterna vid träning

I samarbete med Pureness

Vi kanske inte pratar om det så mycket här på bloggen men faktum är att vi sedan några år tillbaka faktiskt är rätt disciplinerade när det kommer till träning. Vi går till gymmet, stryketränar, yogar, spelar padel… ja vi gillar i stort sett all form av rörelse! Och därför är tillskott av elektrolyter också en naturlig del av vår vardag, eftersom vi svettas ut dem varje gång vi tränar och behöver fylla på med mer.

Enkelt förklarat är elektrolyter elektriskt laddade mineraler som behövs för att nästan alla kroppens system och organ ska fungera normalt. När vi äter normalt får vi vanligtvis en jämn försörjning av dem tack vare det vi stoppar i munnen, men när vi tränar hårt och svettas så töms våra reserver rätt snabbt…Och så fort reserverna tar slut så kommer symptomen på elektrolytbrist som ett brev på posten – vi snackar huvudvärk, muskelkramp och illamående. Helt i onödan!

Efter en grundlig research hittade vi Pureness naturella elektrolytpulver som enligt oss är det bästa på marknaden. Det är neutralt och helt sockerfritt, och utöver elektrolyter så innehåller det havssalt, vitamin C och organiskt svavel. Så gissa om vi blev glada när de sade att de ville dela ut en rabattkod till våra följare! Med koden “FP20” får du 20% rabatt på både elektrolyter och Pureness övriga sortiment.

Dagens lilla tips till alla er som tränar! (eller för den delen svettas i sommarvärmen)

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.