Kör en fastekur med oss före semestern – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Kör en fastekur med oss före semestern

Att unna sig fem dagar med fastehärmande mat i juni tycker vi är det bästa sättet att starta sommaren på. Du får inte bara snabba resultat som bättre hy, mer energi och viktnedgång, utan dessutom mängder av positiva effekterna på lång sikt som bättre hälsovärden och nybildning av stamceller.

Den 15-19 juni kör vi vår omåttligt populära fastehärmande 5-dagarskur igen, och vid midnatt den 11 juni stänger vi anmälan🌛Som prenumerant på nyhetsbrevet får du 10% rabatt med koden “kompis10”.

Haka på oss och reparera ditt immunförsvar, få massa härlig energi och kom i så väl fysisk som mental form lagom till sommaren! Kuren startar den 15 juni men du måste inte köra prick då (även om det förstås är väldigt trevligt). En del börjar någon dag tidigare, andra några dagar/veckor senare.

Kod: KOMPIS10

Anmäl dig och använd rabatten här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.