Lider du av värmevallningar eller andra hormonella besvär? – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Lider du av värmevallningar eller andra hormonella besvär?

Betalt samarbete med Källa

Äntligen är du här, underbara sommaren! Och du har börjat bra, med massa sol och varma dagar. Men alla har inte njutit lika mycket, för lider man av värmevallningar och andra hormonella besvär så kan det vara extra jobbigt när det är varmt.

För er kan vi tipsa om HORMONES & ME från Källa, ett tillskott för dig som som är i klimakteriet eller lider av hormonell obalans. HORMONES & ME innehåller viktiga vitaminer och mineraler som är kliniskt bevisade för att lindra dina symtom inom bara några veckor.

Om du använder vår kod FP20 här så får du 20% när du handlar, och om du inte känner någon skillnad efter 30 dagar så får du alla pengarna tillbaka. Hur bra?

Njut nu av den härliga årstiden!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.