Missa inte! 30% på Näringsjägaren – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Missa inte! 30% på Näringsjägaren

Vi vill bara påminna om vår rabattkod – BOKREA – som ger 30% i sommarrabatt på vår favoritbok Näringsjägaren (Absolut Food Pharmacy har roligt nog sålt slut i lager).

I Näringsjägaren ger vi oss ut vårt livs expedition för att ta tag i vår tids mest angelägna frågor: folkhälsan och planeten. Vad kan vi själva göra för att få oss och planeten att må bättre, och varför har mat gått från att vara något enkelt och glädjefyllt till svårt och ibland till och med ångestskapande? Vetskapen om hur vi ska äta för en bättre folkhälsa och mindre belastning för planeten finns, men av någon anledning når den inte ut. Men det ska det bli ändring på!

Den här boken innehåller livsviktig fakta presenterad med humor och helt utan pekpinnar samt ett sextiotal recept! För att göra resan mot att bli näringsjägare lite enklare och mer lustfylld har vi dessutom tagit fram en Näringsjägarkompass som ska hjälpa oss alla att varje dag få i oss en stor mängd varierande och näringsrika livsmedel i många olika färger.

Ja, vad väntar du på? Koden BOKREA drar av 30% i kassan och rabatten gäller så långt lagret räcker. ❤️

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.