Missa inte vår stora bokrea! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Missa inte vår stora bokrea!

Sjung om studentens lyckliga dagar… Det börjar dra ihop sig för studentmottagningar och sommarfester och vad passar då bättre att ha med sig än en bok i present?

Årstiden till ära har vi därför en tillfällig rabattkod – BOKREA – som ger 30% i sommarrabatt på böckerna i shoppen. Rabatten gäller både vår populära faktabok Näringjägaren och vårt senaste tillskott till kokbokssamlingen – Absolut Food Pharmacy.

I Näringsjägaren ger vi oss ut vårt livs expedition för att ta tag i vår tids mest angelägna frågor: folkhälsan och planeten. Hur kan maten bidra till att få oss och planeten att må bättre? Boken innehåller livsviktig fakta presenterad med mycket humor.

I Absolut Food Pharmacy har vi samlat våra mest uppskattade och näringsrika recept på ett och samma ställe. Kokboken är till brädden fylld av recept under kategorierna frukost och mellanmål, lunch och middag, samt sötsaker. Men det är faktiskt inte bara en kokbok, utan lika mycket en bok som kan hjälpa till att råda bot på de vanligaste livsstilsrelaterade symptomen på ohälsa idag.

Ja, vad väntar du på? Koden BOKREA drar av 30% i kassan och rabatten gäller så långt lagret räcker. ❤️

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.