"Mitt fasteblodsocker har legat på i snitt 4,5-4,8 varje dag" – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

“Mitt fasteblodsocker har legat på i snitt 4,5-4,8 varje dag”

Den 15 juni kör vi en ny omgång av vår populära fastehärmande 5-dagarskur. Det är verkligen otroligt vilka resultat man kan nå på bara fem dagar! Sista anmälningsdag är nästa tisdag den 11 juni (anmälan stänger vid midnatt). Anmäl dig här. Så här skriver en av deltagarna som körde med oss nu i april (se även hennes bilder längre ner i inlägget):

“Då var jag i mål med min 10:e fasta med Food Pharmacy. Denna gång har gått lekande lätt trots att jag haft en rätt intensiv vecka. Redan andra dagen var jag pigg som en lärka. Har tagit fasteblodsocker varje dag och det har legat på snitt: 4,5-4,8 (normalvärde ska ligga på 4-6). Har tappat 3 kilo under veckan. Självklart en del vätska.

För mig, rent generellt över tid, har jag mer muskelmassa nu än för ett år sedan. Testade mig i april. Så min egen tolkning är att min metabolism förbättrats. Detta trots att jag fyller 65 år i juni.

Detta är mina främsta effekter sedan jag började med regelbundna fastehärmande kurer, kombinerat med periodisk fasta och fokus på antiinflammatorisk kost:

• Jämnare blodsockernivåer • Minskat midjemått • Stabil viktminskning – 4 kg • Bättre sömn • Mindre söt- och kaffesug • Jämnare energi • Optimal maghälsa • Förbättrad metabol hälsa med utmärkta hälsovärden (för några år sedan pekade vissa hälsomarkörer åt fel håll).

Här vill jag dock poängtera jag är ingen perfektionist! Jag unnar mig livets goda när det bjuds – fester, resor, födelsedagar mm – men är rätt strikt 5 av 7 dagar i veckan.

Tuuusen tack alla i gruppen som delar era upplevelser. Ni inspirarar mig på min fortsatta hälsoresa! Även ett stoooort varmt tack till Lina och Mia för att ni kör dessa fastor regelbundet. Jag har hittat min hållbara väg framåt. Tacksam.”

Tidigare deltagare i Food Pharmacys fastehärmande 5-dagarskur

Vi ser så mycket fram emot att köra programmet tillsammans med dig! Sista anmälningsdag är på tisdag den 11 juni (anmälan stänger vid midnatt). Anmäl dig här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.