Print

Pizzasnittar med BBQ-sås

Scale

Ingredienser

1 “mozarella/pesto på vitkålsbotten” från For Real Foods

3 dl krossade tomater

1 vitlöksklyfta, finriven

2 dadlar, urkärnade

1 msk grovkornig senap

3 msk äppelcidervinäger

1 tsk rökt paprikapulver

1 tsk lökpulver

1 tsk torkad koriander

salt och svartpeppar

Instruktioner

Sätt ugnen på 250 grader. Grädda pizzan i 6-7 minuter. Mixa ingredienserna till såsen under tiden, smaka av med salt och peppar. När pizzan är klar så rullar du den och skär snittarna på tvären, precis som en rulltårta. Servera i nära anslutning till den underbar rökiga BBQ-såsen.

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.