Sommarchallenge! Meditera med oss i 30 dagar – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Sommarchallenge! Meditera med oss i 30 dagar

I samarbete med Mindfully

Det är väl ingen som missat att vi gillar att meditera. Meditation för oss är så mycket mer än några minuter i stillhet – det är mental klarhet, känslomässigt lugn, inre balans och en möjlighet att lära känna sig själv. För oss är meditationen grunden till hälsa. För man kan faktiskt göra alla “rätt” – man kan promenera 10.000 steg om dagen, gå till gymmet, äta alla fibrer… men är man inte snäll mot sig själv så är man ändå inte hälsosam.

Lagom till sommaren har vi därför startat ett samarbete med den svenska mediationsappen Mindfully. Just nu får du prova deras app helt gratis i 30 dagar! Dessutom har de just nu ett sommarerbjudande på kvartalsabonnemang ☀️ Vi har själva kört Mindfully varje dag i några månader och älskar allt med den. I appen hittar du allt allt från “dagens meditation” till meditationer med olika teman som till exempel fokus, självledarskap och sömn. Och så finns det ännu mer specifika meditationer som man kan göra till exempel inför en helg med (svär)föräldrarna, när det inte bli som man tänkt sig eller inför nattning med barn. Det finns även specialmeditationer för ungdomar, så de kan också vara med på vår challenge!

Så här tänker vi oss att utmaningen ska gå till:

  1. Börja med att gå till mindfully.nu/foodpharmacy och “Starta din provperiod” (via hemsidan alltså, inte i appen).
  2. Välj sedan ett abonnemang för att få den längre provperioden.
  3. Ladda ner appen, logga in och sätt igång.
  4. Försök att meditera varje dag i 30 dagar. Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet eller hur länge – tre minuter är mycket bättre än inga alls.
  5. Vi kommer inte att kontrollera att du fullföljt utmaningen utan nu är det helt upp till dig. Däremot får du hemskt gärna höra av dig under/efter utmaningen och berätta hur du upplevt den.

Och jo, skulle du stöta på problem när du registrerar dig så hör av dig till support@mindfully.nu så hjälper de dig direkt.

Vi önskar dig en underbar sommar med massa medveten närvaro och lugn och ro i sinnet!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.