En vitlöksstinn kebabsås – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

En vitlöksstinn kebabsås

Betalt samarbete tillsammans med For Real Foods

Sedan våra hovleverantörer av nyttig pizza välsignade världen med sin brödfria kebabpizza har vi ätit den mååånga gånger. Den här pizzan är verkligen bulls eye för dig som vill undvika spannmål och gluten men samtidigt få njuta av en “riktig” pizza då och då. Med koden FP20 kan du dessutom beställa hem den med 20% rabatt, länken kommer lite längre ner i inlägget!

Trots att vi vet att den är nyttig så kan vi inte komma ifrån att det känns väldigt “busigt” att äta pizza mitt i veckan, men det var faktiskt precis vad vi gjorde i onsdags. Eftersom den är så rik på både fibrer, protein, vitaminer och mineraler så är den grym att äta efter en 90 minuter lång padelmatch.

Vi har tidigare delat en kebabrulle (alltså SLURP) här på bloggen med kål och srirachamajonnäs, men idag tänkte vi göra en annan variant där vi pimpat pizzan med vår bästa vita kebabsås. Egentligen behövs inget extra på den här pizzan, men om du som vi ä-l-s-k-a-r vitlök så kan vi verkligen slå ett slag för den här såsen! Tillsammans med kycklingkebaben, jalapeno och mozzarella blir det magiskt gott.

Så här går det till:

Du följer instruktionerna på förpackningen och tillagar pizzan i ugnen, och sedan lägger du på lite ruccola och vit kebabsås (se recept nedan) precis före servering. Svårare än så är det inte!

For Real Foods pizzor finns i många välsorterade butiker (här hittar du en lista över de butiker som har den) men vill du köpa den med 20% rabatt så beställer du hem den här och använder koden FP20.

Print

Kebabsåsen som heter duga

  • Av : Food Pharmacy
Scale

Ingredienser

2 dl crème fraiche

2 msk majonnäs (se recept på hemmagjord här)

1-2 vitlöksklyftor

1/4 lime, juicen

salt

nymald svartpeppar

Instruktioner

Pressa vitlöken. Rör ihop med resten av ingredienserna. Var det verkligen så enkelt? Det var det!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.