Juliga pizzasnittar med grönkål, valnötter och honung – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Juliga pizzasnittar med grönkål, valnötter och honung

I betalt samarbete med For Real Foods

Kan detta vara decembers sötaste snittar? Högst troligt faktiskt. Vi använde vitkålsbottnar från For Real Foods och vanliga hjärtformade pepparkaksformar. Perfekta snittarna till julens alla glöggmingel och adventsmysfikor!

I vanlig ordning passar vi på att slå ett slag för dessa fantastiska brödfria pizzabottnar som bakas på svensk lokalodlad vitkål helt utan spannmål och med 100% naturliga råvaror. Perfekt för dig som gillar low carb, keto, glutenfritt eller för dig som bara vill äta näringsrik och riktig mat utan tillsatser!

Print

Juliga pizzasnittar med grönkål, valnötter och honung

  • Av : Food Pharmacy
  • Portioner : 10 pepparkakshjärtan 1x
Scale

Ingredienser

2 vitkålsbottnar från For Real Foods

färskost eller crème fraiche

1 päron

ädelost

grönkål

olivolja + salt

valnötter

honung

Instruktioner

Sätt ugnen på 200C. Ta ut två vitkålsbottnar från frysen och låt dom tina något i rumstemperatur så att du kan stansa ut hjärtan. Bred på färskost/crème fraîche och fyll på med hackat päron, smulad ädelost och riven grönkål (som du masserat snabbt i lite olja och salt). Grädda i ugnen i 6-8 minuter.

Ta ut ur ugnen och toppa med hackade valnötter och ringlad honung. Mums!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.