Absolut Food Pharmacy Earlybird – Food Pharmacy
Absolut Food Pharmacy Book

En exklusiv digital föreläsning MED FOOD PHARMCY!

Vad kul att du förbeställt vår nya kokbok! Som tack vill vi ge dig lite VIP-behandling i form av ett webinar som vi håller exklusivt för dig tisdagen den 30 augusti kl 18.30. Anmäl dig här nedanför så får du en länk till föreläsningen en vecka innan det smäller.

NÄR: 30 augusti kl. 18:30

ABSOLUT FOOD PHARMACY ÄR SNART HÄR!

ABSOLUT FOOD PHARMACY ÄR SNART HÄR!

I vår kommande kokbok har vi samlat Food Pharmacys 175 bästa recept genom tiderna. Du kan redan nu börja förbereda dig mentalt på mängder av mat - riktigt mat - full av näring och fibrer som bidrar till att bygga upp oss istället för att göra oss sjuka. Vi snackar noll uppoffring och förbud utan bara massa enkla recept på mättande vardagsrätter, frukostar och efterrätter. Ja, kära vänner, det är dags att själva ta makten över vår hälsa!

Vårt matlagningsintresse tog fart på allvar först när vi själva ville göra våra matvanor lite mer hälsosamma (i vårt förra liv var matlagningen nästan helt begränsad till att värma snabb skräpmat och att baka sötsaker). Sakta men säkert lärde vi oss att laga riktig mat som var i linje med vad vi lärde oss i alla studier, böcker, intervjuer, samtal och möten med experter. Den här kokboken innehåller inte bara allt du behöver i receptväg för att äta hälsosamt, utan också mängder av matnyttiga tips och väl underbyggd fakta. Allt för att du ska bli lite lite klokare, lite mättare och lite gladare!

Har du missat att förbeställa vår nya bok!? Gör det här nedanför och anmäl dig sedan till VIP-föreläsningen!

ABSOLUT FOOD PHARMACY ÄR SNART HÄR!
Chef icon
Cup

EXKLUSIV DIGITAL FÖRELÄSNING FÖR DIG SOM FÖRbeställt absolut FOOD PHARMACY

Värde 299kr
Public Health

Vi vill förbättra folkhälsan!

Hej! Vi heter Lina och Mia och är författare, föreläsare och entreprenörer.

Vår resa började när tre kvinnor i vår absoluta närhet gick bort i cancer. Plötsligt och mitt i livet rycktes de bort från oss och lämnade, förutom stor sorg och tomhet, en hel kappsäck full av frågor. Vi kände oss maktlösa och som om vi var med i ett hälsolotteri där det enda vi kunde göra var att hoppas på det bästa. Och inte blev det bättre när vi såg oss omkring oss och insåg att vi var långt ifrån ensamma - i var och varannan familj hade någon drabbats av en livsstilsrelaterad sjukdom eller förlorat en familjemedlem i för tidig ålder. Kort därefter lärde vi känna en professor som hade ägnat nästan ett helt liv åt att studera vad som gör oss sjuka. En av de första sakerna han lärde oss var att vi hade mycket större makt över vår hälsa än vad vi någonsin hade kunnat gissa. En helt ny värld öppnade sig för oss, en värld som var både skrämmande och - lyckligtvis - full av möjligheter.

Mötet med professorn blev startskottet på en lång och spännande resa som pågår än idag. En resa där vi har fått förmånen att träffa, samarbeta med och intervjua många av världens ledande experter, vetenskapsjournalister, läkare och professorer inom hälsa, och sprida deras forskning och kunskap vidare i våra kanaler och böcker. Parallellt med detta började vi tidigt att experimentera i köket och lärde oss så sakteliga att laga mat, riktig mat, fylld av näring och fibrer som bidrar till att bygga upp oss istället för att göra oss sjuka. Så fort vi fått lite kläm på hur man gjorde började vi dela med oss av recept och tips för att inspirera vanliga människor till mer hälsosamma matvanor. De 175 bästa recepten hittar du i Absolut Food Pharmacy!

Public Health

Om föreläsningen

På den här föreläsningen kommer vi inspirera dig till en lite mer hälsosam vardag. Världshälsoorganisationen, Livsmedelsverket och Socialstyrelsen är överens - dåliga matvanor är den största riskfaktorn för ohälsa och hela 25% (alltså så mycket som en fjärdedel) av oss svenskar riskerar att bli sjuka eller dö i förtid enbart på grund av dåliga matvanor.

Ju mer vi själva lärde oss under resans gång, desto mer växte vårt behov av att se över våra egna matvanor och att nå ut med denna livsviktiga kunskap till vanliga människor. Så den här föreläsningen kommer handla om just det - hur små förändringar kan göra mirakel för vår hälsa. Hur får vi till dessa förändringar? Och vilka är dom? Det är det spännande ämnet för den 30 augusti.

I detta webinar kommer vi fokusera på två grundläggande aspekter när det kommer till mat och hälsa, nämligen vad vi äter och när vi äter. För hur komplext område det här än må vara så är det ett faktum att om vi bara gör relativt små justeringar i vår vardag så skulle de livsstilsrelaterade sjukdomarna droppa rejält. Och vi kan redan nu avslöja att vi kommer att avsluta föreläsningen med några reflektioner om att gå från teori till praktik - något som inte alls handlar om viljestyrka eller exakta mål utan om att börja vara snäll mot sig själv.

Värde 299kr
Chef icon

FÖLJ OSS I VÅRA ANDRA HEM: