fbpx

Food Pharmacy Store AB arbetar för att säkerställa att din integritet ska skyddas när du använder våra tjänster. Denna integritetspolicy gäller endast Food Pharmacys kunder. Food Pharmacy är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du skickar till oss i enlighet med PuL, personuppgiftslagen (1998:204) och EU:s dataskyddsdirektiv (95/46/EG).

Var lagras dina personuppgifter?
Dina personuppgifter lagras inom det europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), men kan även överföras samt bearbetas i andra länder i enlighet med lokal och internationell lagstiftning.

Vad för slags personuppgifter samlas in?
Vi samlar in de personuppgifter som du skickar till oss, t.ex. när du blir medlem hos oss, när du lägger beställningar i vår shop, registrerar dig för vårt nyhetsbrev eller kontaktar vår kundtjänst. De personuppgifter som du skickar till oss kan till exempel omfatta kontaktinformation, födelsedatum och betalningsinformation. Dessutom kan vi samla in vissa personuppgifter från externa källor, t.ex. kreditupplysningar och adressuppdateringar. Om vi gör kundundersökningar avpersonifieras alla användaruppgifter.

Hur används dina personuppgifter?
Dina personuppgifter används för följande ändamål:
För att ge dig som kund en så bra upplevelse som möjligt
För att hantera ditt personliga medlemskap på̊ Food Pharmacy (om du väljer att bli medlem)
För att bearbeta dina beställningar och returer i vår shop och för att kontakta dig angående dina beställningar.
För att sammanställa statistik
För att uppfylla lagstiftarens krav på bokföring
För att marknadsföra våra produkter till dig
För att skicka kundundersökningar till dig

Vilka är dina rättigheter?
Du har rätt att begära information om de personuppgifter vi har samlat in från dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Vi kan inte radera dina uppgifter då det föreligger ett lagstadgat krav på̊ lagring, t.ex. vid bokföring, eller när det finns andra legala skäl till varför uppgifterna måste sparas. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke för oss att använda uppgifterna för marknadsföringsändamål, kundundersökningar eller statistik. Du kan återkalla ditt samtycke genom att maila oss på̊ info@foodpharmacy.se.

Vem har tillgång till dina personuppgifter?
Vi säljer, byter eller vidarebefordrar aldrig dina personuppgifter för marknadsföringsändamål till tredje part utanför Food Pharmacy. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part används endast för att tillhandahålla ovannämnda tjänster till dig, t.ex. transportörer i samband med leverans av varor, mediebyråer för distribution av nyhetsbrev och kreditupplysnings- eller inkassobyråer för upplysningskontroller vid kontroll av identitet, kredit eller indrivning av skulder.

Vi skyddar dina personuppgifter
Vi vidtar tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina uppgifter från obehörig åtkomst. Vi anpassar fortlöpande våra säkerhetsåtgärder. Våra betalningsombud bearbetar dina kort- och personuppgifter i enlighet med den internationella säkerhetsstandarden. Du kan läsa mer om dessa standarder på våra leverantörers hemsidor – klarna.se och stripe.com.

Cookies
En cookie är en textfil som sparas på̊ din dator eller din mobila enhet och hämtas därifrån vid senare besök på̊ vår hemsida. Food Pharmacy använder cookies för att förbättra och förenkla ditt besök. Vi använder inte cookies för att lagra personuppgifter eller för att sprida uppgifter till tredje part. Du kan enkelt radera cookies från din dator eller mobila enhet via webbläsaren eller surfa i anonymt läge.

Cookies från tredje part
Vi använder cookies från tredje part för att samla in statistik i analysverktyg som Google Analytics. De cookies som används är både permanenta samt tillfälliga cookies (sessionscookies). Permanenta cookies sparas som filer på̊ din dator eller mobila enhet i max 24 månader. Tillfälliga cookies raderas när du stänger webbläsaren.

Personuppgiftsansvarig
Food Pharmacy Store AB är ansvarig för de personuppgifter som du skickar till oss i enlighet med PuL, personuppgiftslagen (1998:204) och EU:s dataskyddsdirektiv (95/46/EG).

Food Pharmacy Store AB
Riddargatan 20
114 51 Stockholm
E-post: info@foodpharmacy.se

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.