Häng med på vår första cook along!

I morgon är det sista dagen på Food Pharmacy Challenge och vi kände att vi ville göra något alldeles extra för att fira att du snart klarat av att leva tre veckor som en riktig näringsjägare.

Så vi satte helt enkelt på oss varsin mygga (alltså en liten mikrofon), tryckte på record och sedan satte vi igång och började hacka ingefära och grön chili, rev koriander, kokade sparris och lagade allt annat som ingår i söndagens fisk med sparrissallad.

Det var så himla kul! Konstaterade båda efteråt att det är ett väldigt bra format för oss – att prata om mat och hälsa samtidigt som vi lagar mat var väldigt inspirerande. Vi tänker att du ska lyssna på det här ljudklippet redan i dag för att komma i rätt stämning inför imorgon, ELLER så är du en riktig livare och sätter på det SAMTIDIGT som du lagar rätten på söndag (som om vi lagar den tillsammans)? Bägge alternativen är ju superbra, men vet det tusan om inte alternativ 2 ändå är snäppet härligare? Du hittar ljudklippet här:

När vi ändå har din uppmärksamhet vill vi även passa på att säga att vi 1) är så himla stolta över dig som snart fullföljt utmaningen och 2) hoppas att du fortsätter att höra av dig till oss i chatten med frågor och annat kul – en av förmånerna du har som medlem. Och just det, om du gillade det här formatet med att få en färdig näringsjägarmeny varje vecka så kan vi ju passa på att berätta att det faktiskt är ytterligare en förmån du har som medlem. Varje söndag året runt får du ett mejl med förslag på veckans fem middagar samt ett sött recept!

Men först: cook along!

Kram,

Lina & Mia