Raw snickersglass med kakaonibs och jordnötter. – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Raw snickersglass med kakaonibs och jordnötter.

fav

Det är fredag. Det är kväll. Barnen har somnat. På din arm. Armen har somnat. Du har vaknat. Du pussar ungarna och släcker lampan. Och i samma sekund som du stänger dörren inser du att du är sugen på något sött. Du struntar i att du inte borde, du vill ha något NU. Du smyger ned i köket, gräver fram en gammal Häagen Dazs ur frysen och hackar loss en bit. Du tvekar. Varför tvekar du? Du har ju en burk Salted Caramel i handen. Kom igen nu. Du tänker på Stig. Du tänker på allt socker. Du tänker på att den där glassen inte känns helt hundra längre. Du kommer på att du la in en banan i frysen för några veckor sedan. Du tar ut den och tittar misstänksamt på den. Kan man verkligen göra glass på banan? Du provar. Du slänger ned lite jordnötter och kakao av bara farten. Du smakar av. Ka-ching. Du tittar på Let’s Dance och tuggar tyst så att du inte väcker barnen.

snickersglass2

Raw snickersglass
(2-3 kulor)

1 fryst banan
1 1/2 msk jordnötssmör (helst hemmagjort)
1 stor nypa kakaonibs

Mixa bananen och jordnötssmöret. Blanda ned kakaonibsen. Ät.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.